MARDİN / KIZILTEPE - Ayşen Özyeğin İlkokulu

Ayşen Özyeğin İlkokulu

Adres
TEPEBAŞI MAH. 624. SK. DIŞ KAPI NO 3A KAT/DAİRE NO ZEMİN AYŞEN ÖZYEĞİN İLKOKULU KIZILTEPE / MARDİN
Vizyon
Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen, yerel, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen bir okuluz.
Misyon
Eğitim hizmetini çocuklarımıza dengeli ve düzenlenmiş olarak sunup, bütün potansiyellerini kullanabilecek düzeye eriştirip, iyi vatandaş olarak, ailelerine, topluma, ülkelerine ve çevreye karşı sorumlu biri olarak yetiştirmek.
2022-2023 eğitim-öğretim yılında eğitime başlanmıştır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim.
Başlama: 07.20 Bitiş: 17.20
Kaloriferli
Toplu taşıma
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağlı Ayşen Özyeğin Ortaöğretim Kız Yurdu olarak faaliyet gösterirken, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Ayşe Özyeğin İlkokuluna dönüştürülmüştür.
İle 24 km, ilçe merkezinde yer almaktadır.